Digitale (scherm)afbeeldingen

Traditionele menulijsten maken steeds meer plaats voor digitale menuschermen ook wel narrowcasting genoemd. Het is niet alleen milieuvriendelijk maar ook makkelijk aan te passen.

Wij helpen graag bij het vormgeven van deze afbeeldingen. Zo kunt u gebruik maken van productfoto’s in hoge kwaliteit of ontwerpen wij schermafbeeldingen geheel op maat.

Social media posts

Bijna iedereen zit op social media en als bedrijf is het een laagdrempelige manier om in contact te komen (en te blijven) met bestaande maar ook nieuwe klanten.

Wij helpen u graag bij het vormgeven van deze social posts. U geeft aan welke producten aandacht verdienen en wij ontwerpen geheel op maat deze post! Of maak gebruik van onze bestaande social-posts.

Reclameborden

Een actie houden die echt opvalt? Maak gebruik van onze reclameborden. Dit heeft een strakke uitstraling en is duidelijk voor je klanten.

Ook dit ontwerpen we helemaal naar wens, zo nemen we bijvoorbeeld de huisstijl over zodat dit helemaal past in uw zaak.

Posters / flyers

Offline marketing ouderwets? Zeker niet! Als ondernemer wil je graag opvallen waar de klanten zich bevinden.

Daarom bieden we naast digitaal ook deze posters en flyers om uw klanten nog beter te bereiken

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie met onze kipproducten? Op deze foto ziet u een Sandwino Portugese Kip, een combinatie van pittig gekruide kipreepjes met frisse sla en honing mosterdsaus. makkelijk en snel te bereiden met bijv. onze voorgegaarde kipreepjes.

Klik op de button om naar onze pagina te gaan vol smakelijke inspiratie.

Friends of the Family