The Italian Wrap | Kipfiletreepjes gegrild

Deze Italiaanse wrap is er eentje om te onthouden! De ingrediënten… wrap met naturel kipreepjes, rucola, cherrytomaatjes, mozzarella, crème fraîche, groene pesto en een frisse ceasar dressing.

Sweet Summer Wrap | Classic American Chicken strips

Zeg nou zelf dit ziet er toch smakelijk uit? Maar wat zit er in? Onze Classic American Strips, frisse veldsla, tomaat, crème fraîche, geraspte kaas en honing-mosterdsaus, allemaal verpakt in een kleurrijke groentewrap… proef de zomer!

Original Wrap | Original Chicken strips

Laat uw klanten genieten van deze heerlijke wrap met alledaagse ingrediënten! Combineer fijngesneden sla met tomaat, geraspte kaas, chilisaus en onze Original Chicken Strips. Wie is er niet gek op?

Gezonde salade | Naturel kipreepjes

Een smakelijke én gezonde mix, deze maaltijdsalade met kipreepjes. Voeg naast de malse kipreepjes ook sla,
tomaat, komkommer, cashewnoten, appel en yogonaise toe.

Een eiwitrijke bron, perfect voor sporters!

Broodje Kip Samourai | Kipfiletplakjes

Naast het avondeten wordt de lunch steeds populairder. We willen u daarin dan ook graag inspireren.

Deze keer Broodje Kip Samourai.. een half frans stokbroodje met heerlijke kipplakjes. De frisse garnering en de pittige saus maken dit het broodje helemaal compleet.

Naanbrood Indische Kip | Surinaamse kipreepjes

Naast het avondeten wordt de lunch steeds populairder. We willen u daarin dan ook graag inspireren.

Deze keer Naanbrood Indische Kip.. een hip broodje met onze Surinaamse Kipreepjes. Een heerlijke combinatie van pittige kip en atjar tjampoer (gemengd zuur).

Sandwino Portugese Kip | Portugese Kipreepjes

Naast het avondeten wordt de lunch steeds populairder. We willen u daarin dan ook graag inspireren.

Deze keer Sandwino Portugese Kip… een combinatie van pittig gekruide kipreepjes met frisse sla en honing mosterdsaus.

Broodje Kip Teriyaki | Dijvleesreepjes

Naast het avondeten wordt de lunch steeds populairder. We willen u daarin dan ook graag inspireren.

Deze keer Broodje Kip Teriyaki… een smakelijk stokbroodje met dijvlees reepjes en een fris zoete garnering.

Chicken Wrap | Chicken Strips

Een heerlijke wrap met sla, tomaat, cheddarkaas en onze chicken strips. Deze strips zijn langwerpig en daarom een ideaal product voor een wrap. Maak bijvoorbeeld een extra pittige variant met de American Chicken Strips of hou het toegankelijk met de Original Chicken Strips .

Friet Topping | Kipreepjes

Maak met onze dijenvleesreepjes een prachtige friet topping. Een mooie combinatie van patat en kip. door er wat gesnipperde lenteui, chili en knoflooksaus aan toe te voegen maakt dit een lekker en goed uitziend gerecht. Eenvoudig en snel te bereiden.

Wie wordt hier niet enthousiast van!

Poké Bowl | Portugese Kipreepjes

Traditioneel zijn Poké Bowls met vis, maar de combinatie met kip is zeker een aanrader. Maak een heerlijke bowl met onze kipreepjes. Deze bestaat uit: Portugese kipreepjes, rijst, avocado, wortel, edamame boontjes, radijsjes, en sesam zaadjes.

Poké Bowl | Chicken Strips

Met poké bowls kun je vele variaties maken. Deze bowl is met onze Chicken Strips en verse knapperige groenten. Het bestaat uit: Classic Chicken Strips, rijst, sugar snaps, wortel, komkommer en radijsjes.

Friet Topping | Kipsaté

Combineer de lekkerste kip met patat, zoals deze topping met kipsaté. Voeg er gedroogde uitjes en satésaus bij om het helemaal af te maken.

Eenvoudig en snel te bereiden!

Friet Topping | Chicken Strips

Maak patat speciaal met onze toppings! Deze bestaat uit een patat met krokante chicken strips. Om het nog lekkerder te maken hebben we er lenteui, chili en joppiesaus aan toegevoegd.

Friet Topping | Surinaamse Kipreepjes

Gebruik dit als topping op de friet. Een mooie combinatie van friet en kip. eenvoudig en snel te bereiden!

Chicken Wrap | Kipreepjes

Op deze foto ziet een wrap gevuld met kip en een frisse salade, makkelijk en snel te bereiden met bijvoorbeeld onze voorgegaarde kipshoarma reepjes. Naast deze reepjes hebben wij nog veel meer soorten zowel gegaard als rauw.

Pistoletje | Surinaamse Kipreepjes

Deze reepjes zijn perfect voor op een pistoletje. In combinatie met komkommer en kleine schijfjes van rode peper nog lekkerder!

Ook ondersteunen wij u met promotie materiaal!