Gezonde salade

Een smakelijke én gezonde mix, deze maaltijdsalade met kipreepjes. Voeg naast de malse kipreepjes ook sla,
tomaat, komkommer, cashewnoten, appel en yogonaise toe.

Een eiwitrijke bron, perfect voor sporters!

Broodje Kip Samourai

Inspiratie voor de lunch!

Deze keer Broodje Kip Samourai.. een half frans stokbroodje met heerlijke kipfiletreepjes. De frisse garnering en de pittige saus maken dit het broodje helemaal compleet.

Broodje Kip Teriyaki

Inspiratie voor de lunch!

Deze keer Broodje Kip Teriyaki… een smakelijk stokbroodje met kipfiletreepjes en een fris zoete garnering.

Chicken Wrap

Een heerlijke wrap met sla, tomaat, cheddarkaas en onze chicken strips. Deze strips zijn langwerpig en daarom een ideaal product voor een wrap. Maak bijvoorbeeld een extra pittige variant met de American Chicken Strips of hou iedereen te vriend met de Original Chicken Strips .

Friet Topping Reepjes

Maak met onze kipreepjes een prachtige friet topping. Een mooie combinatie van patat en kip. door er wat gesnipperde lenteui, chili en knoflooksaus aan toe te voegen maakt dit een lekker en goed uitziend gerecht. Eenvoudig en snel te bereiden.

Wie wordt hier niet enthousiast van!

Friet Topping Saté

Combineer de lekkerste kip met patat, zoals deze topping met kipsaté. Voeg er gedroogde uitjes en satésaus bij om het helemaal af te maken.

Eenvoudig en snel te bereiden!

Friet Topping Strips

Maak patat speciaal met onze toppings! Deze bestaat uit een patat met krokante chicken strips. Om het nog lekkerder te maken hebben we er lenteui, chili en joppiesaus aan toegevoegd.

Poké Bowl Strips

Met poké bowls kun je vele variaties maken. Deze bowl is met onze Chicken Strips en verse knapperige groenten. Het bestaat uit: Classic Chicken Strips, rijst, sugar snaps, wortel, komkommer en radijsjes.