Nieuw in ons assortiment!

Nieuw in het assortiment van Family Chicken, American Chicken Strips. Het malste en zachtste stukje van de kipfilet metĀ pittige Amerikaanse kruiden. Dit product is voorgegaard, dus makkelijk te bereiden. Te gebruiken als losse porties, in een wrap of als een heerlijk patatje Chicken Strips. Deze strips wegen a 50 gram per stuk.

Royal Filetburgers 150 gram!

Vanaf nu verkrijgbaar… de Royal Filetburgers, twee varianten van 150 gram echt kipfilet! In Crispy Hot & Spicy en Crunchy Original. Onze vertrouwde burgers maar dan extra groot. Uniek door zijn grote en zijn hoge kwaliteit vlees. Kiest u voor pittig of extra krokant?

Family Chicken

Met de snacks van Family Chicken schotelt u uw gasten echt kippenvlees voor. Geen gemalen vlees, maar een snack met de smaak en structuur van pure kip. Omhuld door een krokant korstje, goed voor een lekkere bite, vol van smaak dankzij de uitgekiende kruidenmix. Daarmee wordt zelfs een snelle hap een gezonde en verantwoorde keuze. Uw klanten zullen uw keuze voor Family Chicken waarderen! En terugkomen voor die ene echte snack!
Ook ondersteunen wij u met promotie materiaal!