Verpakkingen

09-06-2021

We hebben er lang op gewacht, maar het resultaat mag er zijn! Buckets, snackdoosjes en inlegvellen met een strak design zijn vanaf nu te verkrijgen. Deze verpakkingen zijn zeer geschikt voor bezorgen of afhalen.

Hollandse Kipschnitzel

01-03-2021

De beleving van een ambachtelijk gemaakte kipschnitzel overbrengen, dat vinden wij echt belangrijk! Onze nieuwe kipschnitzel is gemaakt van puur kipfilet, lekker gekruid en met een krokante paneerlaag. De schnitzel is eenvoudig te bereiden doordat deze is voorgegaard.

Social Media

19-02-2021

Het wordt steeds belangrijker om je bedrijf te laten zien op de verschillende social media kanalen. Wij voorzien u graag van het juiste materiaal om de kipproducten onder de aandacht te brengen.
Laat uw volgers met de opvallende foto’s zien wat er allemaal te koop is.

Klik op onderstaande button en vindt afbeeldingen die geschikt zijn om te delen op uw social media pagina!

Classic American Chicken Strips

06-01-2021

Naast de pittige American Strips hebben we nu ook een classic variant. Deze strips van echt kipfilet zijn erg populair en een toegevoegde waarde voor uw horecazaak. Deze xl kipstrips zijn gemarineerd met de unieke kruiden. Van binnen mals en van buiten extra krokant door zijn crispy laagje. Verkoop dit product in losse porties of maak er eenvoudig een Chicken Wrap van.  Deze strips wegen ca. 55 gram per stuk

Nieuwe verpakkingen

14-12-2020

Om onze kipproducten mooi te kunnen presenteren zijn we voor u druk bezig met het ontwikkelen van nieuw duurzaam verpakkingsmateriaal. In 2021 hopen wij een bucket, een nieuwe variant snackdoosje en burgervellen te introduceren. Strak ontwerp en eenvoudig in gebruik!

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur ons een berichtje en hou onze website in de gaten!

Surinaamse Kipreepjes

20-10-2020

Reepjes van dijvlees, kipdijvlees is wat vetter dan kipfilet en blijft daardoor malser na de bereiding. Deze reepjes zijn gemarineerd met curry kruiden. Kenmerkend is de fijne structuur. Geschikt als friet topping, of op een pistoletje.

Grillwings

15-06-2020

Als u deze kippenvleugels aan uw klanten serveert, is het net of ze zo vers uit de grill komen. Gekruid met een milde kruidenmix en een heerlijk grill korstje. Doordat ze voorgegaard zijn kunt u dit snel bereiden in oven of frituur. Tip: Smeer de grillwings voor het opwarmen in met een lak marinade en laat dit nog extra om de kluifjes heen karameliseren. Zo voegt u uw eigen unieke smaak toe.

American Chicken Strips

Nieuw in het assortiment van Family Chicken, American Chicken Strips. Het malste en zachtste stukje van de kipfilet met pittige Amerikaanse kruiden. Dit product is voorgegaard, dus makkelijk te bereiden. Te gebruiken als losse porties, in een wrap of als een heerlijk patatje Chicken Strips. Deze strips wegen a 50 gram per stuk.

Royal Filetburgers 150 gram

Vanaf nu verkrijgbaar… de Royal Filetburgers, twee varianten van 150 gram echt kipfilet! In Crispy Hot & Spicy en Crunchy Original. Onze vertrouwde burgers maar dan extra groot. Uniek door zijn grote en zijn hoge kwaliteit vlees. Kiest u voor pittig of extra krokant?

Family Chicken

Met de snacks van Family Chicken schotelt u uw gasten echt kippenvlees voor. Geen gemalen vlees, maar een snack met de smaak en structuur van pure kip. Omhuld door een krokant korstje, goed voor een lekkere bite, vol van smaak dankzij de uitgekiende kruidenmix. Daarmee wordt zelfs een snelle hap een gezonde en verantwoorde keuze. Uw klanten zullen uw keuze voor Family Chicken waarderen! En terugkomen voor die ene echte snack!
Ook ondersteunen wij u met promotie materiaal!