Proefpakket

07-09-2022

We kunnen veel zeggen over onze kipproducten. Maar hoe weet u nu echt hoe het smaakt? Juist… testen… en daar helpen wij u graag bij! U vult het aanvraagformulier in en wij verzorgen de rest!

Inspiratie brochure

20-05-2022

Zoals u weet hebben we nieuwe recepten samengesteld die helemaal gericht zijn op de lunch. Deze hebben we nu ook gebundeld in een brochure. We laten zien welke luxe, en vooral lekkere varianten mogelijk zijn met onze kipreepjes met daarbij de bereidingswijze.

Inspiratie voor de lunch

25-04-2022

Naast het avondeten wordt de lunch steeds populairder. We willen u daarin graag dan ook graag inspireren. Op onze inspiratie pagina laten wij de komende weken luxe broodjes zien die helemaal gericht zijn op de lunch. Ook leggen uit wat u daarvoor nodig heeft en hoe u deze het beste klaar kunt maken.

Chicken Buckets

07-03-2022

Bij het samenstellen van buckets komen er vragen zoals; Wat past er allemaal in? Welke combinaties zijn er mogelijk? En wat zijn de kosten?. Om u daarmee te helpen hebben wij 14 buckets samengesteld. Zo vind u bijvoorbeeld een ”boneless bucket” gevuld met kipsnacks zonder bot of een ”hot and spicy bucket” met alleen maar pittige kiphapjes.

Kaartje

22-12-2021

Het einde van het jaar is weer in zicht. Een jaar waarin veel is gebeurd en veel ondernemers het zwaar hebben gehad. Ondanks alles zijn we dankbaar dat de plannen voor de nieuwbouw nu toch echt realiteit zijn geworden. We willen u bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking in het afgelopen jaar en hopen u ook volgend jaar weer te voorzien van de lekkerste kipproducten. Voor nu fijne feestdagen en een voorspoedig maar vooral gezond nieuwjaar!

Inspiratie

29-11-2021

Op zoek naar inspiratie met onze kipproducten? Wij helpen u graag! Op deze foto ziet een wrap gevuld met kip en een frisse salade, makkelijk en snel te bereiden met bijv. onze voorgegaarde kipshoarma reepjes. Op onze site vind u een pagina vol smakelijke inspiratie. Ontdek de lekkerste combinaties zoals: poké bowls, broodjes of friet toppings.

Beeldmateriaal

21-10-2021

Het wordt steeds belangrijker om je online zichtbaar te maken. Daarom bieden we naast ons gepersonaliseerde drukwerk ook digitaal beeldmateriaal aan. Zo hadden we al een download pagina met Social Media posts, maar hebben daar nu ook een pagina om product foto’s te downloaden aan toegevoegd. Deze foto’s zijn vrijstaand (Zonder achtergrond) en kunnen bijv. makkelijk in uw webshop toegevoegd worden.

Nieuwe ontwikkelingen

08-07-2021

Wij gaan nieuw bouwen! Door een mooie groei in de afgelopen jaren is uitbreiding hard nodig geworden. In ons huidige pand zijn hiervoor geen mogelijkheden meer en dus gaan we een compleet nieuw en duurzaam bedrijfspand laten bouwen. Dat op slechts een steenworp afstand van ons huidige pand.

In het najaar zal de nieuwbouw starten en we verwachten medio 2022 dit pand in gebruik te nemen. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

Verpakkingen

09-06-2021

We hebben er lang op gewacht, maar het resultaat mag er zijn! Buckets, snackdoosjes en inlegvellen met een strak design zijn vanaf nu te verkrijgen. Deze verpakkingen zijn zeer geschikt voor bezorgen of afhalen.

Hollandse Kipschnitzel

01-03-2021

De beleving van een ambachtelijk gemaakte kipschnitzel overbrengen, dat vinden wij echt belangrijk! Onze nieuwe kipschnitzel is gemaakt van puur kipfilet, lekker gekruid en met een krokante paneerlaag. De schnitzel is eenvoudig te bereiden doordat deze is voorgegaard.

Social Media

19-02-2021

Het wordt steeds belangrijker om je bedrijf te laten zien op de verschillende social media kanalen. Wij voorzien u graag van het juiste materiaal om de kipproducten onder de aandacht te brengen.
Laat uw volgers met de opvallende foto’s zien wat er allemaal te koop is.

Klik op onderstaande button en vindt afbeeldingen die geschikt zijn om te delen op uw social media pagina!

Classic American Chicken Strips

06-01-2021

Naast de pittige American Strips hebben we nu ook een classic variant. Deze strips van echt kipfilet zijn erg populair en een toegevoegde waarde voor uw horecazaak. Deze xl kipstrips zijn gemarineerd met de unieke kruiden. Van binnen mals en van buiten extra krokant door zijn crispy laagje. Verkoop dit product in losse porties of maak er eenvoudig een Chicken Wrap van.  Deze strips wegen ca. 55 gram per stuk

Nieuwe verpakkingen

14-12-2020

Om onze kipproducten mooi te kunnen presenteren zijn we voor u druk bezig met het ontwikkelen van nieuw duurzaam verpakkingsmateriaal. In 2021 hopen wij een bucket, een nieuwe variant snackdoosje en burgervellen te introduceren. Strak ontwerp en eenvoudig in gebruik!

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur ons een berichtje en hou onze website in de gaten!

Surinaamse Kipreepjes

20-10-2020

Reepjes van dijvlees, kipdijvlees is wat vetter dan kipfilet en blijft daardoor malser na de bereiding. Deze reepjes zijn gemarineerd met curry kruiden. Kenmerkend is de fijne structuur. Geschikt als friet topping, of op een pistoletje.

Grillwings

15-06-2020

Als u deze kippenvleugels aan uw klanten serveert, is het net of ze zo vers uit de grill komen. Gekruid met een milde kruidenmix en een heerlijk grill korstje. Doordat ze voorgegaard zijn kunt u dit snel bereiden in oven of frituur. Tip: Smeer de grillwings voor het opwarmen in met een lak marinade en laat dit nog extra om de kluifjes heen karameliseren. Zo voegt u uw eigen unieke smaak toe.

American Chicken Strips

Nieuw in het assortiment van Family Chicken, American Chicken Strips. Het malste en zachtste stukje van de kipfilet met pittige Amerikaanse kruiden. Dit product is voorgegaard, dus makkelijk te bereiden. Te gebruiken als losse porties, in een wrap of als een heerlijk patatje Chicken Strips. Deze strips wegen a 50 gram per stuk.

Royal Filetburgers 150 gram

Vanaf nu verkrijgbaar… de Royal Filetburgers, twee varianten van 150 gram echt kipfilet! In Crispy Hot & Spicy en Crunchy Original. Onze vertrouwde burgers maar dan extra groot. Uniek door zijn grote en zijn hoge kwaliteit vlees. Kiest u voor pittig of extra krokant?

Family Chicken

Met de snacks van Family Chicken schotelt u uw gasten echt kippenvlees voor. Geen gemalen vlees, maar een snack met de smaak en structuur van pure kip. Omhuld door een krokant korstje, goed voor een lekkere bite, vol van smaak dankzij de uitgekiende kruidenmix. Daarmee wordt zelfs een snelle hap een gezonde en verantwoorde keuze. Uw klanten zullen uw keuze voor Family Chicken waarderen! En terugkomen voor die ene echte snack!
Ook ondersteunen wij u met promotie materiaal!