Actieproducten

Deze actie is niet meer geldig

Door de onstabiele markt afgelopen jaar hebben we een overcapaciteit op een aantal producten. Dit gaf aanleiding om deze scherpe actie te houden. Hieronder vindt u de actieproducten en kunt u gemakkelijk het bijpassende promotiemateriaal aanvragen zoals een poster met uw logo, reclameborden en social media posts.

Vraag bij uw groothandel naar deze actie!

Zit er een product bij die u nog niet kent? geen probleem, klik op ”proefpakket” en vraag makkelijk een proefje aan!

 


Royal Crispy Filetburger | Hot & Spicy

De burger voor echte trek! Deze gegaarde burger bestaat 100% uit kipfilet en heeft een crispy bite. De smaak van deze burger is zo uniek, dat kan je alleen uitleggen door hem te proeven. Tip: In reepjes ook geschikt in een wrap of salade.

Proefpakket Promotiemateriaal


Crispy Filetburger | Original

Deze krokante burger van echt kipfilet heeft een crispy bite. Door zijn neutrale smaak een goede basis voor een unieke burger… met cheddarkaas, pittige saus of een dubbele burger? Het kan allemaal!

Proefpakket Promotiemateriaal


American Chicken Strips | Hot & Spicy

Deze kipsnack wordt steeds populairder en een heeft een toegevoegde waarde in uw horecazaak. Deze strips zijn gemarineerd met de kruiden van onze bekende crispy kipfiletburger. Van binnen mals met een pittige smaak en van buiten extra krokant.

Proefpakket Promotiemateriaal


Chicken Chunks

Kipnuggets maar dan echte! Deze krokante kip stukjes bestaan uit echt kipfilet. Uw klanten proeven direct verschil met gevormde kipproducten. Onze Chicken Chunks hebben een unieke smaak en worden verkocht als luxe kipnugget, borrelhapje of in portie`s.

Proefpakket Promotiemateriaal